Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMMER ZURÜCK

växte upp på riddersdal

sextio-, sjuttio-, åttiotal

karneval och samvetskval

och mitt viktigaste val

växte upp med strålglansen

växte upp till sanningen

 

ljuv musik förflyttar mig

till den sommaren och dig

rendez vous på sandören

vi var fyra, två var män

från den milstolpen till nu

via kamp och sjuttiosju

 

denna retroaktivist

flyr tillbaks när allt känns trist

vad det nu ska tjäna till

det är bara nåt han vill

tillflykten där hjälpen finns

är ju inte att man minns

 

 

LARZ GUSTAFSSON  101127




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-28 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP