Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅDEN ÄR MIG NOG

Din nåd är mig nog

i dag är nog för mig

Din nåd är mig nog

jag vet Du älskar mig

allt samverkar nu

till det som passar bäst

min Herde är Du

min väg från sorg till fest

 

 

"min nåd är dig nog"

var budet paulus fick

Guds nåd var mig nog

i tid som kom och gick

Guds nåd verkar fram

det inte lagen kan

i centrum av den

blir jag en annan man

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-28 10:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Den är fantastisk !
2010-11-28

  Elaine.S VIP
En dikt för tron, en insikt som bär.
2010-11-28

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2010-11-28

  Michaela Dutius
Ja nåsen räcker....det är en underbar sanning som du fångat i vackra ord
2010-11-28

  Lady Alassa
Sant!
Nåden nog
vad du behöver får du
GRATIS

L L
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP