Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att brinna

kärlek är en konst i att brinna



att brinna

och försöka kasta bensin på elden

för att hålla lågan vid liv



att röka en cigarett ända in

till pekfingrarna

för att få ut det mesta



att tända en tändsticka

för att se i mörkret

...

...

Själv stöper jag ljus

så att du och jag

kan brinna


långsamt




Fri vers av Etnicitet
Läst 705 gånger
Publicerad 2005-12-03 01:12



Bookmark and Share


  waileth
Du talar till mig Kris, nu som förr.. Sanningen du skrivit är fantastiskt formulerad. Med mellanrum mellan raderna läser man långsammare och det ger tygnd åt varje rad. Sista delen uttrycker längtan och oro om lång/evig kärlek som kan glida en genom händerna så lätt ändå. Om kärlek man aldrig kan ta för given.
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Etnicitet
Etnicitet