Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering

Ensamhetens värme bränner och slukar.
Tomhetens aska smyger sig in i varje vrå.
Människans tafatthet serveras på skitiga dukar
för att få oss att älska det solkiga och grå.
Vi fortsätter oförtrutet som vi brukar
och vänder blicken mot det blå.
Så att vi alla under ensamheten tillslut hukar
Vem orkar leva så?






Bunden vers av Mefisto
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-28 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mefisto

Senast publicerade
Fundering
* Se alla