Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver ner lite tankar bara.


Letit

Det du inte tycks förstå är att det inte är orden som betyder något för mig.
Utan det är sättet du säger dem på och hur de presenterar dem.

Jag önskar dock att jag kunde få bort den här tanken om att alla människor gör saker endast för sitt eget bästa.
Att man säger något vackert till någon för att få något vackert tillbaka.
Att man hälsar på någon för att den ska tycka om en och prata gott om en.
Att man tar upp en liftare för att bli sedd som en snäll människa.

I vilket fall som helst så är det hur mycket tid, tankekraft och hur originellt samt hur mycket det skiljer sig från vad personen i fråga hade förväntat sig som ger bästa reaktion skulle jag tro.




Fri vers av Countless
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-28 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Countless
Countless