Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla av saknad en känsla av att sakna sig själv


Ledsen

Jag mår illa
det fullkomligt vänder sig i magen
av hur onaturligt allt känns

Inget känns bra

Om någon yttrar positiva ord
muttrar jag inombords

det är väl fan inte vackert
med snö

Tänk om det är det?

Tänk om jag kunde se saker annorlunda?

Det vänder sig i magen så jag mår illa

en besvikelse på livet

besvikelse på mig själv

tappat tron på mig själv

kämpar i motvind
mot
mig själv

Om jag bara kunde släppa in


lite
ljus




Fri vers (Fri form) av Pelargonlilja
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-29 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pelargonlilja
Pelargonlilja