Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armar tunga

Jag orkar inte massera
en kropp till

mina armar hänger tunga
som bly
nerför mina sidor

energin slut

vet inte hur jag får ny?

snart är denna arbetsdagen slut

Men det kommer
en ny inom kort

och energin ska räcka
till den
och nästa
och nästa

Vet inte vem eller vad
exakt som norpat
min energi



men borta
är den




Fri vers (Fri form) av Pelargonlilja
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-12 14:41



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Starkt! mycket bra skrivet!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Pelargonlilja
Pelargonlilja