Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=izvWHegvvTM


Tre små ord (islossning)

Tre
små ord

stavelser
långt ifrån
stapplande

vokaler och
konsonanter
i ömmande dans

läppar
som rör sig

blå ögon
lysande



islossning.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 734 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2010-12-01 11:28



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
minimalistiskt förmedlas känslan...
2012-05-26

  mariasan
En känsla och ett ögonblick att minnas.
Vackraste dikten och en väldigt fin sång.
2010-12-07

    Tea Alex
Bokmärkes!
2010-12-07

  En strimma av guld
Kärleken är det bästa för människan och det som får människan att överleva. Utan kärlek så dör vi inifrån.

Denna är så bra då jag kan läsa dina ord men läsa så mycket mer mellan raderna.

Ett bokmärke och applåder.
2010-12-05

  Maiah VIP
så vackert... ja tänk att tre små ord kan få ett isberg att börja smälta.....naturkrafter...
2010-12-03

  SusieQ
Tänk att ord sagda med kärlek kan smälta isberg. Bara bokstäver, tillrättalagda med ömhet just i rätt ögonblick och från rätt läppar. Applåd.
2010-12-01

    ej medlem längre
tycker OM ... mycket
2010-12-01

  prinscess VIP
vad vackert du har skrivit
2010-12-01

    ej medlem längre
Vackert.
Tack.
2010-12-01

  Janne
Dom orden berör
mig, bra niclas


Mvh


Själens krigare.
2010-12-01

  Valdemar Anders
Den här var bra! Applåd och bokmärke!
2010-12-01

    Max Poisé
Snyggt Niclas. Tur dock att vi inte pratade om tandlossning, det hade liksom inte känts lika bra då :-)

Ha det bäst!
2010-12-01

  Junitvillingen
Sådana islossningar är bara SÅ WAOOWWW!!;-))
2010-12-01

  Aisha VIP
fint
rart
romantiskt

tycker om!
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP