Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraxa min kråka


Svarta moln vandrar över

en månbelyst himmel.


Bakom ögats glitter

döljer sig en förhäxad själ.


Under blanksvarta fjädrar

flämtar ett sargat litet hjärta.


I den mörka skogen är

ugglans hoande hennes enda vän.












Fri vers (Modernistisk dikt) av Katinka VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-30 14:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker dikt som berör!
Rädsla för ensamheten, ett liv utan kärlek, speglas i denna.
2011-04-05

  Nina Nightwish
Åååå, så berörande.. Tårarna bränner under ögonlocken när jag läser.. Denna text är vacker men gör ont..
2010-12-30

  ULJO
Åter igen en härlig skapelse från dig.
2010-12-02

  Valdemar Anders
Apokalyptisk, vemodig och stämningsfull..
Bra!
2010-11-30

    ej medlem längre
Stämningsfullt..levande..
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP