Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till A.


Ett år av krossade hjärtan.

Det är fel,
jag får inte.
Har träffat någon
ny.

Men det
är ju
du.
Du som jag
alltid
velat ha.

Du borde
veta bättre
än att
leka
med mig så här.

Jag hade
Inga
tvivel på
min och hennes
relation tills
du
kom och
förstörde allt.
Igen.
Som vanligt.

Det är visst
ett år sedan,
vi försökte
för första gången?

Happy anniversary darling,
jag vet inte vad jag vill längre.




Fri vers (Fri form) av SlarvMaja
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-30 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SlarvMaja
SlarvMaja