Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du pulserar genom min kropp

Du hittade mening
i en trasig kropp
fyllde igen mina
hål med musik,
och när jag hörde
ditt liv inom mig

fick du mig att verka unik.

Du viskade varje
hjärtslag i mitt öra
och såg hur jag
smälte och rann,
ner för din kind
som tårar.

Och du kände hur jag levde och brann.

Du ville bara se mig stå
jag hörde det i en viskning
medan mina sinnen ännu sov.




Fri vers av Sonia
Läst 526 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-11-30 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes

Jag säger bara,
YES!
2013-01-29

    ej medlem längre
musik talar till vår själv, vackert skrivet, vill läka dina sår.
2011-02-16

  blaite
Vackert och ännu vackrare
2011-01-10

  Ola Rydberg
Riktigt bra
och poetisk
från början till slut
2010-11-30

    ej medlem längre
Så otroligt vackert skrivet
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Sonia
Sonia