Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARIETTE GENOM LIVET

möt mig, vackra vinterdrottning

i en stjärnklar vinterkväll

lyckan finns på isbjörnsfällen

i vårt eget ishotell

inga snökristaller gnistrar

såsom dina ögon gör

möt mig blankögd och naturlig

spröd är själen, spröd och skör

 

LARZ GUSTAFSSON   30/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-30 19:35



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Hon återkommer
hon med stort H
så är heller inte vintern förgäves
2010-12-01

  anits VIP
Mycket vackra rader
2010-12-01

  Måna N. Berger
Gnistrande!
2010-11-30

  mare VIP
Vacker dikt
2010-11-30

  Teresia Ridell
Hett, vackert, lysande !!
2010-11-30

    ej medlem längre
tycker OM
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP