Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt II

Jag tror jag måste börja sluta leta
efter något som skulle kunna klistra ihop mig

Jag tror jag måste sluta börja leta
varje gång jag tappar tron på mig själv




Fri vers av magnolian
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-01 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnolian
magnolian