Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfirmationskompassen och kartan

Någon gick vilse

sedan han

kastat

konfirmationskompassen

och vägkartan:


Bibeln

och Minnesordet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-01 16:56



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Alternativa ljus - som vägleder själen till himlen - finns inte! Tack för kommentaren! S-E
2010-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Utan det ljuset blir mörkret inombords kompakt.
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld