Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sörjer förgängligheten

Jag sörjer förgängligheten
som lät igår dö ut
Aldrig kan jag ta tillbaka
allt jag gjorde..
allt jag sa..
Men kanske kan förlåtelsen
rinna över mig
som svalkande regn?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 111 gånger
Publicerad 2010-12-03 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta