Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder stjänorna för någon

Jag vänder stjärnorna för någon

Jag har bott i tusentals år

Jag har kämpat tusentals strider

Jag har slutat tusentals förhoppningar

Jag har försvarat tusentals utmärkelser

Om du vill att jag ska, jag ska sätta himlen i din hand

Jag vänder stjärnorna för någon

Om du vill att jag ska, jag ska placera solen i ditt leende

Men jag vända stjärnor för ingen

Om du vill att jag ska, ska jag sätta mina drömmar i ditt hjärta


Be mig att vända mina stjärnor för dig.




Fri vers av Shaymaa1
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-01 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaymaa1