Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R

Du som rakade mitt hår
när inget annat fanns att göra
lite ljus, lite
värme
dricka ditt blod men försöka
ge det tillbaka


Lång nog att
Hålla om mig
Liten nog att
Sova i mitt hjärta




Fri vers av Lille katt
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-01 20:52



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Denna var udda
och bra
söt och häftig på samma gång
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lille katt
Lille katt