Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikterna De tär mig Förklär mig Är Mig


Hemväg resväg livsväg


Bussen, gatan, lyset, affären
Affären, lyset, gatan, bussen
Se till vänster
Till höger
se hela omgivningen
sök efter ögonen
Bussen, gatan, lyset, affären
Ducka då du ser hatten
Affären, lyset, gatan bussen
Sjunk ned i sätet, se dig inte om SE DIG INTE OM
Låt inte blicken möta tomheten där
Se dig inte om
Vänta
Andas

Andas!



andas...



Bussen, gatan, lyset, affären
Hemma.
Och golvet välkomnar mig med en kyss.




Fri vers av Lille katt
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lille katt
Lille katt