Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallå du där!?

smulor ur mitt inre
brödskivor ur mitt minne
jag skivar
och river
jag har gluten i min hjärna
och kiss i njurarna
jag är inte klar över
vem jag är
vänder ett blad
till
mitt halvskrivna liv
och läser
att jag ska dö
oj
jag bläddrade för långt
sakta vänder jag
tillbaks
och blundar
jag vill inte veta
hallå du där!?
vill du vara min vän?




Fri vers av choralone
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-03 18:23



Bookmark and Share


    mymim
Gillar utan kritik, bara bra kritik
2010-11-27

  Saga-Sofia
"jag har gluten i min hjärna
och kiss i njurarna"

Där har du en typisk "sån där", det där språket alla borde lära sig. Det som inte är tänkt att vara poesi kan ibland vara som allra mest poetiskt.
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone