Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förlorad vän åt fienden

Du tog mina gamla vänner
Och struntar i hur jag känner
Du har blivit allas svans
För att spegla dig i deras bittra glans
Dina känslor du gömmer genom att festa
Men du glömmer även att testa
Att vara dig själv för en gångs skull
Utan att spela full
Men patetisk som du är
Gör att på gränserna du tär
Men en dag vi kanske hittar tillbaka
Trots allt du orsakat
Men jag tvivlar
För detta smärtar mer än tusen knivar




Fri vers av Jennifer Fröström
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-02 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Fröström