Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maktlös

att känna att man inte räcker till
att känna att man inte gett tillräckligt
att man helt enkelt tagit slut
att känna att man inte var nog,
att man inte dög

att inte kunna ändra något
inte för att man är osams
utan för att känslorna är slut
det är det mest smärtsamma
det är det som gör så jävla ont

maktlösheten

och sen veta att vad jag än gör
kommer du inte älska mig
att veta jag inte har något som helst makt
därför att det är känslorna som är slut

att känna att man inte räckte

att sakna någon
så att hjärtat skriker




Fri vers av Winlett
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-02 21:38



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Att veta att man gett sitt hjärta till en inglorious bastard..
mycket målande och väl beskrivet..
Du är värd bättre
2010-12-02

    eva m h
Smärtsamt
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Winlett
Winlett