Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att flyga


töm flaskan

botten upp för att kunna älska
botten upp för att känna
lycka
dag
botten upp för vänner
botten upp för kära




Fri vers av alltäringet
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-03 01:44



Bookmark and Share


  Julio VIP
Botten upp för din text^^
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

alltäringet