Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistor..

Leka med elden
är kittlande spänning
jag testar
om mina byggklossar
balanserar
över det omöjligas gräns..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 130 gånger
Publicerad 2010-12-03 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra