Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dotter

Att vara någons dotter är stort
Att vara någons fru är stort
Att vara någons mamma är stort
Att få vara någons vän är stort
Att någon ber dig om hjälp är stort
Att få förtroenden är stort

Att få kärlek är jättestort




Fri vers av Mor_Poesi
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-03 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mor_Poesi
Mor_Poesi