Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräfta Se Begär

Jag ÄR trassel
För mig o alla andra

Varför föddes jag
Jag ÄR Destruktion

KAN jag vara bra?
Att såra ÄR mitt gebit
Tydligen
Högst oönskat

Trohet i tanke, känsla, handling
ÄR svårt eller en omöjlighet

Bekräftelsemonstret blottar sina vassa tänder
dreglar reser ragg morrar
Hugger river o sliter

Jag vill kunna vara god o fridfull
Varför är det omöjligt?




Fri vers av Mor_Poesi
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-28 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mor_Poesi
Mor_Poesi