Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjukdom utan namn

Jag är rädd...
en sjukdom utan namn
Kanske är det över nu?
På riktigt..
Inte längre en vass mardröm
att skära sig blodig över
Jag blickar in i spegeln
men jag kan inte se det inre
Endast skalet som döljer sorger
skalet som döljer ärr
som skulle lysa vitare än staden
om de nu hade prytt min hud
Men alla förlorade strider
kan inte märkas utanpå




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-03 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta