Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjetjut!

Mörker förbyts i underbart ljus

Att älska är att vara i ett rus

Din själ ditt hjärta är gjort av kärlek

När ska du vakna? Det här är ingen lek

 

Så länge du känner liv

Så kan du ta det kliv

Till liv från nöd

Stig upp från din död

 

Dina ögon lyser av svart apati

Låt mej höra din förtvivlans skri

Helvetet har alltid ett slut

Alltet brister ut i ett glädjetjut!

 

 






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-04 03:25



Bookmark and Share


  Janne
Förlösande ord
skrivna av dig


"alltet brister ut i glädjetjut!"


livskraftfulla rader bra!

Mvh


Själens krigare.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP