Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungfly

Känner mig berörd
tårarna känns
måste ”ta i” för att
rösten skall bära..
men det märks
jag får än mer
bekräftelse..
Varför är det så svårt
att ta emot…




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-04 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra