Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi sådana här dagar!


Det är så fucking meningslöst!

Så fucking meningslöst!

Varenda liten reklamsnutt

Varenda bilaga i tidningen,

som säger "köp korv för 19 kr!"

Varenda billboard som säger,

köp det jag säljer för jag är en hora!

Varenda artikel i varenda tidning,

som tjatar om utjatade händelser.

Vartenda reportage i Irak,

som visar lidande som vi struntar i!

Varenda insamlingsgala för svältande barn,

som vi tycker synd om medan vi stoppar i oss chips!

Vartenda program från USA,

som säger vad som är rätt och riktigt!

Varenda matprodukt,

som är mer kemikalie än råvara!

Vartenda ord varje människa yttrar till en annan,

som har en betydelse i stunden men inte livet!

Det är så fucking meningslöst!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Dr. Vem
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-04 16:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan vara så som du skriver här då

sedan gäller det väl att hitta sin mening - i allt det meningslösa
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Dr. Vem
Dr. Vem