Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S V A R T

Svart

Svartare än det svartaste svart

Ingen ser känner vet

Hur djupt                   hur svart                  hur tomt 

Hohoooo är det någon där?


Dolt för publiken

den publik som inte finns

när jag inte vill se

eller höra

eller existera



mer

 

 




Fri vers av Mor_Poesi
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-04 20:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Starkt!
Så kan det kännas ibland.
Bravo!
2010-12-04

  Popcorntankar
Snyggt och beskrivande, känner igen!
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mor_Poesi
Mor_Poesi