Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Vad fan håller jag på med?

Förlorar
En bit av mig själv
Vid varje lyckorus
Lämnar
en långsam rännil
av hjärnsubstans
i ett regnoväder
ovan min säng
Tappar ord
som
Tappar sinnet
Minnet
Förbrukat
Livet ett
Mysteriskt hav av huvudvärk
Utan känsla för sömn
Med mindre
än stängda ögon




Fri vers (Fri form) av Dr. Vem
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-05 14:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker detta sensoparidibla alster eftersom det sätter igång känslor som paradigskiftet inte ens kan parobilitera egmagrafiskt
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Dr. Vem
Dr. Vem