Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kvistar på marken

på en vinterfrusen gata
mitt i stan

ligger mitt hjärta och
fryser

utkastat, utbankat
och blödande

förvirrat
och tänkande

kännande

mitt hjärta

som slog så hårt
av förväntan

nu har även dess
färg avtagit något

och det bankar inte
längre
lika hårt

Vad ska jag göra

Vad
ska
jag
göra




Fri vers (Fri form) av Pelargonlilja
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-05 20:38



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Ta upp det och håll det nära...
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Pelargonlilja
Pelargonlilja