Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara nu..

Bekräftad eller inte,
bryr mig inte
jag finns nu
jag är,
njut.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-12-06 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra