Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enfaldige poeten

Med denna
förträffliga penna
från Kjell & Company
skriver jag en helt ny
dikt om att skriva
som kanske kan bliva
uppskattad på något vis
kanske t.o.m. ett Nobelpris
Men det är svårt att nå ut
så den får nog ett snöpligt slut
min skrivarkarriär
som sånär
kunde slutat med succé
nu blev det inte dé
Så det är med sorg
den hamnar i en papperskorg
Jag tycker Kjell
ska få ta lite skäll
lura en vanlig människa att tro
att det skulle bo
en poet i denna kropp
men man ska inte ge opp
kanske satsar jag på sagor
med tomtar, troll och barn som får agor




Fri vers (Fri form) av Torsten Nilsson
Läst 178 gånger
Publicerad 2010-12-06 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torsten Nilsson