Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag aktar mig noga

Jag tar två i kväll
för jag vill linda bomull runt
mitt hjärta

jag tar två för jag behöver det

för att stå ut i den här
kalla världen

kall på flera sätt

känner mig inte hemma
men gör allt för att
passa in

jag aktar mig noga
för mina tankar
som för mig till platser
jag inte vill till

platser
jag vill hålla mig ifrån

platser som är karga, vildsinta
och ångestladdade

Mitt inre mörker

förtär mig
och färgar
allt jag känner till
svart

Jag tar två för att
få andas ut några timmar
få andas lugnt
och försöka njuta av stunden

Min värld förändras
till en helt okej plats
att vara på

Jag kan stå ut

tack vare
två




Fri vers (Fri form) av Pelargonlilja
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-06 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pelargonlilja
Pelargonlilja