Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här var mitt bidrag till nätpoesiantologin. Den kom inte med, men nu kan ju poeter.se:s medlemmar bedöma huruvida det var ett bra beslut.


Tyst är en kyss som förgås

Tyst är en kyss som förgås

Som solen som sjunker in i mig
Bågnar berget för blytung blick
Tyst det är som sent i natten
Där det står och gråter grått
Dagen dalar sakta in i tystanden
Mörkret

Tyst och länge dalar dagen
Innan själen hör
Ensamhet

Sakta väver väverskorna sitt nät
De fiskar tårar ur kvällningen
I stormens mitt är stilla som i ditt hjärta
Mitt bultar än för en gryning
Röd sjunker solen in i mig
Lyser upp den döende
Som stretar tamt i våta nät

Tyst är en kyss som förgås




Fri vers av Daniel Solling
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-06 21:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å äntligen skriver du, och precis som förr oändligt vackert!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Solling
Daniel Solling