Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mej snart Älskade

 

 

Kom kyss min depression Älskade

Jag famlar i mörkret igen

Jag vet att Du finns därute

Jag vet att vi skulle kunna älska varandra

Mina tvångstankar upplös dom i Din famn

Endast Du kan få mej att bli den jag är

Jag känner Din närvaro därute någonstans

Jag är så sprängfylld med ömhet

att jag inte känner någonting...

Inget är så tungt och ensamt som att 

bära på en sån kärlek och längtan

vilket leder till vrede och sorg

och i värsta fall depression...

Jag är intill döden trött

Hjälp mej du som kan!

Kom till mej snart

Jag älskar dej.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-06 22:41



Bookmark and Share


  Anna*
Fin vädjan och önskan!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP