Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lyssna på detta fyller mig med energi....


Årstidsljud

Höstregn -
låter så grått
och vått och känns så
trungt och trist, nog är det så
jomenvisst

Decembersnö och kyla -
låter plingeling likt bjällrornas
toner när naturen fryser och
snön så ljust mot oss lyser

Vårsol -
låter dropp, dropp
när naturen så sakteliga åter
värms opp

Sommarsol, regn och vind -
låter på något vis så underbart skönt
det är så man hör hur ängens blommor
får ny kraft då de en välbehövlig vintervila haft

101207




Fri vers av sajo
Läst 161 gånger
Publicerad 2010-12-07 08:57



Bookmark and Share


  Anton the poet
håller med, snyggt formulerat!
2010-12-07

  ULJO
Fint om årstidernas skiftningar du förmedlar här.
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo