Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hinna

Det finns en osynlig hinna
mellan älskande människor

Så mycket lättare att kyssas
än att låta själar mötas

När du går blir jag rädd
att du aldrig kommer hit igen




Fri vers av Magnus A
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 10:09



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja göra det
lätta, punkt
där sätta
isället för
att mer
berätta!
Du har
så rätt!
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A