Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg





Alltid på väg

Du är alltid på väg

blicken långt borta

och fötterna i rörelse


Jag kan bara undra

vad det är du har så bråttom till

allting finns ju redan här


Om du bara tog dig tid

att stanna upp och se klart


Vad förvånad du skulle bli

om du vågade




Fri vers av Magnus A
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-12 19:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja så är det nog för många... :)
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A