Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad

Det är en befrielse
att du kom
du är min befriare
från mig
aningslös
smärtsamt
underbar




Fri vers av Virrepinne
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virrepinne

Senast publicerade
En blå dag
Lättnad
Onåbar
* Se alla