Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömde jag?

Hon låg nära
mig under dom
tunna
lakanen,
luften blandades,
hennes
andetag
och mina,
mitt hjärta slog
i takt
med hennes.

Jag blundade
försiktigt,
fanstiserade sådär
lagom mycket om
henne,
då hon kom
närmre
tills hennes
läppar
mötte mina.

*

Vaknade mer
förvirrad,
hann jag
somna,
var det bara
en dröm
eller var det
på riktigt?
För sådant händer
inte
i verkligheten,
som en dröm
jag aldrig
ville vakna upp
ifrån.

- Drömde jag?
- Tror inte det,
isåfall,
drömde även
jag.




Fri vers av Kid
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-07 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kid