Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla barnet

Det lilla barnet gav ord till poeten
Död för världen men vid liv
för att resa...

Ibland kan skönheten
vara en mörk hemlighet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta