Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen är min röst

Sorgen är min röst
Långsamt tog du bort
en kärlek jag aldrig
fått bekanta mig med
Dagen jag mötte dig
åskade himlen
som om naturen protesterade
Du sa aldrig
att du älskade mig
och nu vet jag
med isande tydlighet varför
Tappar du andan
när du tänker på
allt du har lämnat bakom dig?
Finns det en uns
av mänsklighet kvar
i ditt svarta hjärta?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-08 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta