Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. 11:3 "Och jag skall låta mina två vittnen under ett tusen tvåhundrasextio dagar profetera höljda i säcktyg.."


Guds två profeter i Uppenbarelsebokens elfte kapitel

jagas på liknande vis som Julian Assange,

av hela världen, och människor över

hela jorden gläds åt, att

de dödas.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-08 12:47



Bookmark and Share


    flinka vera
just så ska det låta !Ett tja frän den självutnämnde profeten
"UM" det närma sig att högmodspallen börjar vicka.............
2010-12-09

    Sven-Erik Sköld
flinka vera, tjaa.. Mvh S-E
2010-12-09

    flinka vera
JA men du är inte en av de 2 !
kommer aldrig att närma dig någon profet ställning,
snarare gammal rest av ett eko från någon
gammal förtorkad sinnesförvirrad präst.
2010-12-09

    Sven-Erik Sköld
fasternina, Tack för hjälpen, med renhållningen... Mvh S-E
2010-12-09

    Sven-Erik Sköld
Ja, Karl, den boken är stängd, för den som inte ödmjukar sig under Guds vilja: som den står nedtecknad i Guds Ord, Bibeln. Mvh S-E

2 Petr. 1:19-21 "Så mycket fastare
står nu också för oss, det profetiska
ordet; och ni gör väl om ni aktar på
det, som på ett ljus som lyser i en
dyster vildmark, till dess att dagen
gryr och morgonstjärnan går upp
i era hjärtan.

Men det må ni framförallt veta, att
ingen profetia i något skriftens ord,
kan av någon människas egen
kraft utläggas.

Ty, ingen profetia har någonsin
framkommit av en människas vilja,
utan därigenom att människor, drivna
av den helige Ande, talade vad som
gavs dem från Gud".
2010-12-09

    Sven-Erik Sköld
Ja, Larz, den står alltid som ljuset i förhållande till mörkret, och saltet i förhållande till förruttnelsen! Tack för kommentaren! S-E
2010-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Det hetsas alltid mot sanningen.
2010-12-08

    papillon
Inte för att jag ger mycket för Nostradamus men nog är han mer pålitlig än den påtänt yrande Johannes...........
2010-12-08

    Sven-Erik Sköld
Karl, läs kapitel 11, verserna 3- 12.
2010-12-08

    Sven-Erik Sköld
rödalacket, har Du läst om dem? Guds vittnen i Uppenbarelseboken. Mvh S-E
2010-12-08

  Seglaren
uppenbarelseboken.
Är det ite så att man ser vad man vill se.
Drar paralleler.

En annan gång ser man vad man vill se då.
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld