Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomligt vital glad tillförsikt i vintermörkret!

Marken ler mot dig, lyktorna kastar ett glatt återsken och snön verkar utstråla sin fulla livsglädje i sitt bländade skådespel. Månen vaggar fram och tillbaka, ger mig en fryntlig blick bakom den dimhöljda luften. Träden viner upp i harmonisk orkester bara för dig. du – explosiv harmoniskt glad vacker stolt rak lång stor vaken livlig – strålande vigör. Skrik ut i luften, vråla etern ur balans, tjut sönder de klara stjärnornas ljus. Ställ dig upp och sjung, fan du är fortfarande ung. dansa i luften, mörkret, stjärnor. Hoppa sönder kylan.
Sol i ögonen!




Fri vers (Prosapoesi) av cng
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-12-08 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cng