Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kommer del 3 av min jullåt, den fullständiga! Inledningen talas till musik.


Min önskelista, Jullåt del3, fullständig.

Du la din hand på min axel
och sa: "Allt kommer att bli bra,
om en vecka är julen här."
... Men vad är då julen nuförtiden?

Jag har växt ifrån kalle anka och hans vänner
jag har tröttnat på mitt sällskap
min släkt och de jag känner.
Korven smakar svinit, potatisen är torr
denna jul spenderar jag ensam
med sprit och lite porr.

Kanske ska jag ringa hon flickan från gårkväll
jag har hittat hennes nummer
hon har rum i stans bordell.
Men flickor jag har haft smakar inte lika bra
denna jul ska ge något nytt
ung o vacker ska hon va'!

Kära tomten,
jag känner inte dig.
Kära tomten,
du finns inte för mig.
Kära tomten,
ge mig vad jag vill ha.
För en gångs skull
vill jag inte ge och utan bara ta... (DIG).

Vakna upp i ottan av en snarkande mö
juldagen ska vi fira
med guds ord o lite öl.
Men om prästen vägrar att välkomna oss
ska vi banga kyrkans dora
skrika, rivas, slåss.

Kära tomten,
jag känner inte dig.
Kära tomten,
du finns inte för mig.
Kära tomten,
ge mig vad jag vill ha.
För en gångs skull
vill jag inte ge utan bara ta... (DIG).

Kära tomten,
jag har en önskan,
en ganska flexibel,
delar den gärna
med ett av mina ex.
Kära tomten,
allt jag önskar mig
är lite smutsigt julaftonssex!




Fri vers av Jupiter
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-09 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jupiter