Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Ord är bara ord

Ord är bara ord
Betyder inget
Finns inte egentligen
Ord är bara ord
Svarta former
i ett hav av vit tomhet
Ord är bara ord
Betyder inget
En hand är en hand
Betyder allt
En hand i en hand
Betyder allt
Ord är bara ord
Betyder inget




Fri vers (Fri form) av Dr. Vem
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-09 08:15



Bookmark and Share


  Pilgrim
Vill skriva några ord, men tydligen ord betyder inget.
Applåderar med med två händer som betyder allt =)
2010-12-12

  Ninananonia VIP
Vilket mantra! :)
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Dr. Vem
Dr. Vem