Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud var med David

lika mycket

när han jagades

som en hare i skogen


som när han satt på kungatronen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-09 08:29



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Karl, David är en biblisk person, kung i Israel, och Bibeln är till för alla folk. S-E
2010-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Man uttalar sig hur mycket man vill.
Detta är Sverige, inte Burma.
2010-12-09

  Eaglemountains VIP
I sanning sagt

och

till Karl the Pirate säger jag "Du ska inte uttala Dig så mycket - om det Du inte vet"
2010-12-09

  Bibbi VIP
Exakt.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld