Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Mitt lilla hjärta
gav mig ett hjärta
att ha om halsen
men snöret var för kort
ett nytt införskaffades fort
till telefonen min
som blev så fin, så fin.
Nu är hjärtat alltid mé
om än lite på sné..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-09 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra